Wine Klima

Ons eigen merk

 Wij leveren de wijnklimaatkasten onder ons eigen merk: Wine Klima. Minimaal één keer per jaar bezoeken wij zelf de fabrieken, selecteren nieuwe modellen en bespreken alle wijzigingen die we willen aanbrengen. Op die manier hebben we ook een directe terugkoppeling vanuit onze klanten naar de productie. De wijnklimaatkasten worden vervolgens op order van ons gefabriceerd en door ons geïmporteerd naar Nederland.

Inmiddels leveren wij meer dan 1000 wijnklimaatkasten per jaar in heel Nederland en Belgie. Direct aan de consument via onze eigen site en bol.com. Indirect verkopen wij onze wijnklimaatkasten via diverse keukenzaken, meubelbouwers en de wijnhandel. 

Uiteraard hebben de fabrieken waar wij de wijnklimaatkasten kopen een brede klantenkring en wordt de kwaliteit grondig gecontroleerd. Niet alleen door de fabriek maar ook door ons! Vergelijkt u onze modellen en de specificaties van onze wijnklimaatkasten gerust leveranciers zoals DOMO, CASO, Schreuder & Waterman en wij vertrouwen erop dat u de juiste keuze maakt.

cropped favicon
Wine Klima wijnklimaatkasten productie

Productie en kwaliteit

De Wine Klima wijnklimaatkasten worden gemaakt in China. De fabrieken leveren de kasten conform onze eisen en specificaties. Op deze manier kunnen we snel inspelen op de vraag in de markt en speciale verzoeken die we krijgen. Normaal bezoeken we de fabriek minimaal 1x per jaar. Een paar keer per jaar bespreken we onze nieuwe wensen. Dit kan variëren van het gebruik van een ander schroefje of het testen van een andere compressor voor een beter energieverbruik. .

Magazijn

De Wine Klima wijnklimaatkasten worden gemaakt in China. De fabrieken leveren de kasten conform onze eisen en specificaties. Op deze manier kunnen we snel inspelen op de vraag in de markt en speciale verzoeken die we krijgen. Normaal bezoeken we de fabriek minimaal 1x per jaar. Een paar keer per jaar bespreken we onze nieuwe wensen. Dit kan variëren van het gebruik van een ander schroefje of het testen van een andere compressor voor een beter energieverbruik.

IMG 1859 scaled
Wine Klima wijnklimaatkasten productie

Controle

Niet alleen tijdens onze fabrieksbezoeken maar ook direct na het ontvangen van de nieuwe voorraad voeren we onze kwaliteitscontroles uit. Zijn de nieuwe wijzigingen goed doorgevoerd en is alles zoals afgesproken? Uiteraard kunnen we niet alle individuele wijnklimaatkasten testen maar via steekproeven zorgen we ervoor dat we u een defect vrij kwaliteitsproduct kunnen leveren.

8

Snelle levering en mooie kast

Na bestellen werd ik gebeld voor een afleverafspraak. Dat was erg fijn. Levering was ook goed. De kast heb ik nog [...]
- Overasselt
702 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

EMail

info@smaakvandewereld.nl

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen