Horeca Wijnklimaatkasten

Een wijnklimaatkast in uw restaurant of bar is niet alleen essentieel voor de juiste serveertemperatuur van uw wijnen, maar is ook een mooie eyecatcher. Onze wijnklimaatkasten zijn speciaal ontworpen voor de horeca: praktisch, duurzaam en gebruiksvriendelijk. In te stellen op zowel bewaartemperatuur als op serveertemperatuur.

Horeca Wijnklimaatkasten

Een wijnklimaatkast in uw restaurant of bar is niet alleen essentieel voor de juiste serveertemperatuur van uw wijnen, maar is ook een mooie eyecatcher. Onze wijnklimaatkasten zijn speciaal ontworpen voor de horeca: praktisch, duurzaam en gebruiksvriendelijk. In te stellen op zowel bewaartemperatuur als op serveertemperatuur.

Wine Klima Horeca wijnklimaatkasten
Belgie1

Waarom Wine Klima voor de Horeca

De Wine Klima kasten die wij leveren worden speciaal voor ons gemaakt en door ons geïmporteerd. We leveren deze kasten direct aan de HORECA maar ook via bekende leveranciers zoals b.v. Cordier, Bevenco en WorldofDrinks.

We begrijpen dat u de beste  en goedkoopste wijnklimaatkast wil. De prijs van een Wine Klima een stuk voordeliger dan bv. een Liebherr, we kunnen zeer snel leveren en de service en garantie wordt direct door ons afgehandeld. We kunnen dus snel reageren.

Voor klein en groot

Horeca wijnklimaatkasten van 40 tot 255 flessen

Wine Klima wijnklimaatkasten voor de horeca zijn er in verschillende maten. Daarom is er altijd wel een wijnklimaatkast die bij u in de zaak past.

We adviseren in de horeca de hierna genoemde kasten. Deze zijn uitgerust met een robuust koelsysteem en een luxe uitstraling.

Alle wijnklimaatkasten worden geleverd met complete opties zoals

 • Luxe glasdeur
 • UV filter
 • Koolstoffilters
 • Open deur alarm
 • Automatisch dimmend licht
 • Displaylades (model D167T en 300T)
 • Telescooprails (muv D46 serie)
 • Winterfunctie
 • Wine Klima D104T: met 104 flessen in deze wijnklimaatkast heeft u al aardig wat bewaarmogelijkheid. De vrijstaande kast is standaard voorzien van laden op telescooprails waardoor de flessen zeer goed bereikbaar zijn.
 • Wine Klima D167T: deze grote wijnklimaatkast kan maar liefst 165 flessen herbergen. Uiteraard met telescooprails en standaard wordt er een displaylade meegeleverd. Een juweel in uw kamer!
 • Wine Klima D300T: Veel volume. Met planken geschikt voor bordeaux en/of planken voor bourgogne. Deze kast heeft ruimte voor maximaal 270 flessen in twee zones. Standaard voorzien van twee displayplanken en luxe bediening op de greep van de kast. 
Tres rotterdam 10

Wine Klima D167T

De Wine Klima D167T is een kast voor maximaal 165 flessen. Uitgerust met 2 zones welke beide zowel voor rood én wit zijn in te stellen. 172cm hoog en lades op telescooprails voor het makkelijk pakken van de wijnen.

Wine Klima D300T

Met maximaal 255 flessen is dit een imposante kast om in uw zaak te plaatsen. Veel flessen direct op serveertemperatuur en mooi toegankelijk door de telescooprails. Inclusief 2 presentatielades! 

Wijn 1 e1645450001848

Wine Klima D46T

“De D46T serie is de standaard onderbouw wijnklimaatkast. Makkelijk te plaatsen onder de bar of blad. Eventueel te voorzien van speciale rekken voor frisdranken of blikjes”

coaching 2
clipart308568

Wine Klima Wijnklimaatkasten in de Horeca. De beste keuze voor uw restaurant of bar.

Betrouwbaar

We begrijpen dat uw wijn belangrijk is. We verlenen zelf service aan de wijnklimaatkast. Omdat we een ruime voorraad hebben kunnen we snel reageren en eventueel tijdelijke oplossingen bieden

Ruime Keuze

We bieden kleine kasten (under counter), kasten die ingebouwd mogen worden in het ontwerp van uw bar of restaurant en vrijstaande luxe wijnklimaatkasten die een eye-catcher zullen zijn in uw zaak.

Groothandel Partners

Wij leveren onze wijnklimaatkasten direct of via de horeca groothandel. Enkele van onze partners zijn b.v. CordierNL, Bevenco en WorldofDrinks. Vraag naar de mogelijkheden om ook met uw partners te werken.

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen