Wine Klima

Wijnklimaatkasten

Wine Klima wijnklimaatkasten

Ons bedrijf levert sinds 2014 wijnklimaatkasten aan particulieren, keukenspeciaalzaken, Horeca en interieurbouwers. Begonnen vanuit een passie voor lekker eten en drinken in goed gezelschap waarbij een goed geconditioneerde wijn daarbij natuurlijk niet mag ontbreken.

We leveren onze wijnklimaatkasten via een aantal keukenzaken. Zo kunt u onze wijnklimaatkasten vinden in alle showrooms van I-Kook en  Keukencoach. Daarnaast leveren wij aan groeiend aantal Grando vestigingen, overige keukenzaken en interieurbouwers.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Heinenoord of kunt u onze wijnklimaatkasten bekijken en bestellen in onze webshop.

Ontdek hoe wij werken

Ontwerp en productie van onze wijnklimaatkasten

Wine Klima wijnklimaatkasten worden door ons samengesteld. Wanneer wij tevreden zijn over de specificaties en onze eigen tests worden de wijnklimaatkasten in de fabriek in China gefabriceerd.

We werken hiervoor samen met 4 fabrieken die elk hun eigen focus hebben op b.v. grotere kasten of kasten met compressor dan wel elektrische koeling. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Niet alleen testen wij onze kasten zelf maar ook externe bureaus zoals SGS en Intertek worden ingeschakeld om de nodige certificaten voor de wijnklimaatkasten af te geven. Dit is nodig voor de energielabels en declaraties als importeur binnen de Europese gemeenschap.

Logistiek en opslag in Nederland

De containers komen direct vanuit het schip in ons magazijn in Heinenoord, ZH. Na een kwaliteitscontrole worden alle kasten op hun plek gezet.

Iedere dag versturen we de bestellingen naar NL en België. Dit kan direct naar een particulier adres van een klant die de wijnklimaatkasten in onze webshop of via bol.com kocht, of naar het magazijn van de keukenleverancier die een wijnklimaatkast in een keuken gaat plaatsen.

Showroom

Als één van de weinige leveranciers van wijnklimaatkasten hebben wij een eigen wijnklimaatkasten showroom waar we alle modellen uitgebreid aan u kunnen laten zien. In Heinenoord staan we u graag te woord. Om u goed te woord te kunnen staan maken we graag een afspraak.

 

Service organisatie

We houden ervan direct feedback te krijgen van onze klanten over de ervaringen met onze Wine Klima wijnklimaatkasten. We schakelen dan ook geen externe serviceorganisatie in bij storingen. Dit heeft als klant het voordeel dat u snel geholpen wordt. Voor ons is het voordeel dat we hiermee eventuele verbeterpunten direct in onze volgende productie kunnen opnemen.

9

Goede service en snelle levering.

Helaas staat het model wat ik heb aangeschaft nog niet in de lijst met de te reviewen kasten, maar onlangs [...]
- Noord-Holland
9

Mooie klimaatkast, goed contact en snel geleverd

Ik heb de D167T ZWART besteld. Een prachtige klimaatkast, ik ben er erg blij mee. Het contact met Wine klima is [...]
- Uden
691 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
Wat onze klanten zeggen
265 beoordelingen