Wine Klima

Gertjan van den Berg - Edward van der Keur

Wie zijn wij

Wij zijn Edward van der Keur en Gertjan van den Berg. Samen vertegenwoordigen wij het merk Wine Klima. Ons bedrijf levert sinds 2014 wijnklimaatkasten aan particulieren en bedrijven (winkels, horeca en andere bedrijven). Begonnen vanuit een passie voor lekker eten en drinken in goed gezelschap waarbij een goed geconditioneerde wijn daarbij natuurlijk niet mag ontbreken.
Wij leveren alleen wijnklimaatkasten van leveranciers die wij persoonlijk kennen en waarvan we de fabriek weten te vinden! Alle stappen van het fabriceren van uw wijnklimaatkast tot en met de service na aankoop is in onze eigen handen en ook de opslag en transport in Nederland is professioneel geregeld.

 

Contact

 Ons telefoonnummer is van ons, wij nemen zelf de telefoon op, regelen zelf de levering (i.s.m. onze partners) en mocht u iets willen vragen of een defecte wijnklimaatkast hebben (tja.het komt ook bij ons voor…)  dan regelen we zelf de oplossing. Wij staan graag in direct contact met onze klanten en zijn trots op onze hoge klanttevredenheid.

Ons kantoor, de showroom en magazijn bevindt zich allemaal op één locatie te Heinenoord. Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 zijn we vaak in de showroom te vinden.

Alleen op afspraak
Het is echter wel nodig een afspraak te maken om ons te bezoeken. Dan weten we zeker dat we de nodige tijd reserveren om u goed advies te geven.

Voor het maken van een afspraak belt u eenvoudig met ons op +31-10304601 of mailt u ons op info@smaakvandewereld.nl

Opslag wijnkoelkasten
Gebouw
wine klima logo

Wij leveren de wijnklimaatkasten onder ons eigen merk: Wine Klima. Minimaal één keer per jaar bezoeken wij zelf de fabrieken, selecteren nieuwe modellen en bespreken alle wijzigingen die we willen aanbrengen. Op die manier hebben we ook een directe terugkoppeling vanuit onze klanten naar de productie. De wijnklimaatkasten worden vervolgens op order van ons gefabriceerd en door ons geïmporteerd naar Nederland.

Inmiddels leveren wij meer dan 1000 wijnklimaatkasten per jaar in heel Nederland en Belgie. Direct aan de consument via onze eigen site en bol.com. Indirect verkopen wij onze wijnklimaatkasten via diverse keukenzaken, meubelbouwers en de wijnhandel.

Uiteraard hebben de fabrieken waar wij de wijnklimaatkasten kopen een brede klantenkring en wordt de kwaliteit grondig gecontroleerd. Niet alleen door de fabriek maar ook door ons! Vergelijkt u onze modellen en de specificaties van onze wijnklimaatkasten gerust leveranciers zoals DOMO, CASO, Schreuder & Waterman en wij vertrouwen erop dat u de juiste keuze maakt.

8

Goede ervaring met bestellen en leveren

Alleen jammer dat oude wijnkast niet wordt meegenomen. Ook hulp bij het plaatsen zou fijn geweest zijn. Is in je [...]
- Heiloo
8

Heel mooi product

Mooi en praktisch design, met kwaliteit en betaalbaar. Heerlijk De track and trace bij de levering door een extern bedrijf was [...]
- Borgerhout (Antwerpen)
669 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

EMail

info@smaakvandewereld.nl