Wijnklimaatkasten 1 zone

Een wijnklimaatkast met 1 zone is ideaal om zowel rode als witte wijn op de perfecte temperatuur te bewaren dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling, in een stabiele en veilige omgeving.

Of u nu de voorkeur geeft aan een naadloze inbouw, een elegante vrijstaande optie, of een handige onderbouwoplossing, wij bieden diverse stijlvolle wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone voor zowel rode als witte wijnen.

Vrijstaand 1 zone

Inbouw 1 zone

Prijs

Aantal flessen

Filter

Prijs

Aantal flessen

 
 

1 zone vrijstaande wijnklimaatkast

Ontdek bij Wine Klima de perfecte vrijstaande wijnklimaatkast met 1 temperatuurzone. Onze wijnklimaatkasten hebben een moderne uitstraling, passen naadloos in elke keuken of woonkamer en bieden automatisch dimmende verlichting. Stel eenvoudig de temperatuur tussen 5-20ºC voor een optimale bewaaromgeving voor uw wijn.

Wijnklimaatkasten 1 zone inbouw

Een wijnklimaatkast met 1 zone die ingebouwd kan worden is ideaal om uw wijn op de perfecte temperatuur te bewaren dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling, in een stabiele en veilige omgeving.

Wijnklimaatkast of wijnkoelkast

Een wijnkoelkast en een wijnklimaatkast dienen beide om wijn op de juiste temperatuur te bewaren, maar verschillen in functionaliteit. Een wijnkoelkast richt zich voornamelijk op temperatuurregulatie, terwijl een wijnklimaatkast extra functies biedt zoals nauwkeurigere temperatuurregeling, hogere vochtigheidscontrole en trillingsbeheersing.

Voor een verfijnder beheer van de wijnkwaliteit en smaak, is een wijnklimaatkast de beste keuze. Ze zijn ideaal voor de langdurige opslag en rijping van wijn, omdat ze een geavanceerde omgeving creëren die gunstig is voor de complexe processen binnenin de flessen. Zo kunt u met onze wijnklimaatkasten ook verwarmen om de temperatuur zelfs in koudere ruimtes op peil te houden.

Wijnklimaatkast met 1 temperatuurzone kopen

Overweegt u een wijnklimaatkast te kopen? Ontdek hoe onze wijnklimaatkasten ervoor zorgen dat uw wijncollectie in een ideale omgeving wordt bewaard. Alle wijnklimaatkasten met één zone in ons assortiment bieden namelijk:

  • Zeer nauwkeurige temperatuurregeling van 5 tot 20 ºC;
  • Variabele trillingvrije compressor technologie;
  • Low-E isolerend glas met UV filter;
  • Koolstoffilters voor geurtjes;
  • Actieve ventilatoren voor een goede verdeling van de temperatuur in de wijnkoelkast en het behouden van de juiste luchtvochtigheid;
  • Winterfunctie. Een verwarmingselement zorgt ervoor dat uw wijnen ook goed bewaard blijven wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur.

Een wijnklimaatkast 1 zone voor in uw keuken

Bekijk dan bijvoorbeeld de Wine Klima S24: een wijnkoelkast voor 45cm hoog en maar liefst 24 flessen. Op zoek naar een model dat u onder uw aanrechtblad kunt inbouwen? Kijk dan eens naar de Wine Klima S20: een wijnkoelkast voor 30cm onderbouw. Beide modellen zijn overigens te verkrijgen in een greeploze uitvoering.

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
265 beoordelingen