Wijnklimaatkast 2 zones

Of je nu zin hebt in een frisse Sauvignon Blanc of een volle Cabernet Sauvignon, met een wijnklimaatkast met 2 zones van Wine Klima bewaar je je favoriete wijnen op de perfecte temperatuur en hoef je je nooit meer zorgen te maken over te koude of te warme wijn. De smaken van de wijn komen immers het beste tot hun recht wanneer je deze bij de juiste temperatuur drinkt.

Producten filteren

Type wijnklimaatkast

Aantal Temperatuurzones

Greeploos

Type deur

Koeltechniek

Geluidsniveau

Energielabel

Winterfunctie

Waarom een wijnklimaatkast 2 zones kopen?

Een wijnklimaatkast 2 zones soms ook wel eens “wijnkoelkast” genoemd, biedt als grootste voordeel dat je rode én witte wijn tegelijk op serveertemperatuur kunt bewaren.

 • Twee afzonderlijke temperatuurzones
  Het grootste voordeel van een wijnkoelkast met 2 zones is dat deze twee gescheiden delen heeft die op verschillende temperaturen.in te stellen zijn. Je bewaart daarmee bijvoorbeeld witte wijnen op een wat koudere temperatuur en rode wijnen op een wat hogere temperatuur. Voor wie wijn op de perfecte temperatuur wil bewaren of ervaren is een wijnklimaatkast met 2 zones ideaal.

 

 • Een ideale temperatuur voor een betere rijping
  Je kunt een wijnklimaatkast met 2 zones gebruiken om witte en rode wijn op de juiste temperatuur te serveren en ook om flessen langdurig bewaren en te laten rijpen. De wijn wordt door de constante temperatuur, de speciale trillingsvrije compressorkoeling en een UV-filter in het glas beschermt.

 

 • Vrijstaande en inbouw wijnklimaatkasten met 2 zones
  Wij verkopen wijnklimaatkasten met 2 temperatuurzones in alle soorten en maten. Kleine wijnklimaatkasten van 17 flessen hebben soms al 2 zones, maar ook grote wijnklimaatkasten van 200 flessen of meer hebben over het algemeen 2 temperatuurzones.

Al onze wijnklimaatkasten met 2 zones staan op deze pagina. Deze kasten zijn allemaal voorzien van twee apart instelbare temperatuurzones en zijn daardoor geschikt om zowel rode als witte wijn een mooi en geschikt plaatsje te geven. Je kunt kiezen voor een inbouw wijnklimaatkast of voor een vrijstaande wijnklimaatkast.

 

Inbouw wijnklimaatkast met 2 zones

Door een wijnklimaatkast in te bouwen geef krijg je keuken of meubel een extra luxe uitstraling. Door te kiezen voor een wijnklimaatkast met twee zones kan je zowel je rode als witte wijn op de juiste temperatuur houden. De twee zones kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden tussen 5-20 graden Celsius en door de compressorkoeling en speciale ventilatoren ligt elke fles wijn in een stille, trillingsvrije omgeving in een optimale luchtkwaliteit. Deze pagina is specifiek voor alle inbouw 2-zones wijnklimaatkasten

Een wijnklimaatkasten met 2 zones zal vaak in een keuken worden ingebouwd. Let dan altijd op de maatvoering van de wijnklimaatkast. Vrijwel altijd hebben 2 zone inbouw wijnklimaatkasten afmetingen waarbij rekening wordt gehouden met de standaardmaten van een keuken. We maken daarbij onderscheid tussen de manier van plaatsing.

Wine Klima wijnklimaatkasten met 2 zones voor inbouw in bijvoorbeeld een kastenwand:

Wine Klima wijnklimaatkasten voor inbouw onder een aanrechtblad:

 • Wine Klima D20: een wijnklimaatkast 30 cm breed 2 zones onder uw aanrecht;
 • Wine Klima D46: een wijnklimaatkast 30 cm breed 2 zones onder uw aanrecht;

Uiteraard zijn er veel meer modellen mogelijk met inbouw onder uw keukenblad. We hebben alle onderbouw 2-zones wijnklimaatkasten op deze pagina samengevat.

 

Wijnklimaatkast vrijstaand 2 zones

Met een vrijstaande wijnklimaatkast met 2 zones kun je veel verschillende kanten op. Waar je met een inbouw wijnklimaatkast 2 zones gebonden bent aan een bepaalde ruimte in een keukenblok of kast, is een vrijstaande wijnklimaatkast verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zo plaats je de kast makkelijk op iedere plek in huis. Een mooie vrijstaande wijnklimaatkast met 2 zones is perfect voor in de woonkamer, keuken, garage of kelder en sowieso een aanwinst voor uw interieur. Op deze pagina hebben we alle vrijstaande 2-zone klimaatkasten voor u neergezet.

 • Wine Klima D40T: een vrijstaande wijnklimaatkast van 82cm hoog. Te vergelijken met een tafelmodel koelkast dus. Met twee zones en 39 flessen een mooie wijnkoelkast voor de beginnende wijnliefhebber.
 • Wine Klima D77T: dit vrijstaand model is 128cm hoog en heeft ook twee zones. Een mooie pronkstuk in uw woonkamer of keuken!
 • Wine Klima D104T: met 104 flessen in deze wijnklimaatkast heeft u al aardig wat bewaarmogelijkheid. De vrijstaande kast is standaard voorzien van laden op telescooprails waardoor de flessen zeer goed bereikbaar zijn.
 • Wine Klima D167T: deze grote wijnklimaatkast kan maar liefst 165 flessen herbergen. De lades lopen over telescooprails en standaard wordt er een displaylade meegeleverd. Een juweel in uw kamer!

 

Hoe gebruik je een wijnkoelkast 2 zones?

Drink je alleen rode wijn of geniet u vooral van een glas witte wijn? Ook dat speelt een rol bij uw keuze. Zoals je waarschijnlijk weet, worden rode en witte wijn bij een andere temperatuur geserveerd. Met het paneel op de voorkant van de wijnkoelkast kan elke gewenste temperatuur tussen de 5 en 20 graden per zone worden ingesteld.

Hierdoor zijn de twee zones multifunctioneel te gebruiken. Je kan zowel witte en rode wijn op de juiste serveertemperatuur neerleggen. Maar je kan hem ook gelijktijdig gebruiken voor het langer bewaren en rijpen van uw wijn. Stel daarvoor één zone in op 12 graden. Dat is een uitstekende temperatuur om witte en rode wijnen vele jaren te laten rijpen en tegelijkertijd is die temperatuur geschikt als serveertemperatuur voor witte wijnen. De andere temperatuurzone stel je in op 16 of 18 graden. Voor rode wijn is dat de ideale temperatuur om te serveren.

 

Wijnkoelkast 2 zones kopen?

Met een luxe ontwerp en strak vormgegeven design is een wijnklimaatkast met 2 zones een echte eyecatcher in je woning. De volglazen designdeuren met luxe booggreep of greeploos ontwerp zorgen voor een moderne uitstraling. Elke wijn ligt op de juiste temperatuur en door de speciale compressor, ventilatoren en Uv-filter in het glas is je wijn ook beschermt tegen het verlies van kwaliteit!

Heb je vragen over onze wijnkoelkasten met 2 zones? Twijfel dan niet om eens contact op te nemen met een van onze wijnkoelkast 2 zones specialisten. Wij helpen graag bij het vinden van de beste wijnkoelkast 2 zones.

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen