Wijnklimaatkasten met 2 zones

Bij Smaak van de Wereld bieden wij veel verschillende soorten en maten  wijnklimaatkasten met 2 zones aan. Met een 2 zone wijnklimaatkast kunt u flessen wijn op twee verschillende temperaturen bewaren.

Prijs

Aantal flessen

Diepte (cm)

Breedte (cm)

Hoogte (cm)

Blogs

Wijn & bewaarkasten

Keuzehulp

Helpen bij uw keuze

Waarom een wijnklimaatkast 2 zones kopen?

Een wijnklimaatkast 2 zones kunt u gebruiken om meerdere soorten wijn te bewaren. Wilt u rode en witte wijn direct op serveertemperatuur bewaren, of wijnen langer bewaren en een deel van de kast als wijnbewaarkast gebruiken? Dit is goed mogelijk met een wijnkoelkast met 2 zones.

De meest voorkomende wijnklimaatkasten zijn wijnklimaatkasten met 2 zones. Beide zones kunnen op verschillende temperatuur worden ingesteld, waardoor een wijnklimaatkast met 2 zones multifunctioneel is. U kunt een wijnklimaatkast met 2 zones gelijktijdig gebruiken om witte- en rode wijn op de juiste temperatuur te serveren. Daarnaast kunt u hem, ook gelijktijdig, gebruiken voor het langdurig bewaren en laten rijpen van alle soorten wijn. U vindt wijnklimaatkasten met 2 temperatuurzones is alle soorten en maten. Kleine wijnklimaatkasten van 12 flessen hebben soms al 2 zones, maar ook grote wijnklimaatkasten van 200 flessen of meer hebben over het algemeen 2 temperatuurzones.

Al onze wijnklimaatkast 2 zones vindt u op deze pagina. Deze kasten zijn allemaal voorzien van twee apart instelbare temperatuurzones. Ze zijn daardoor geschikt om zowel rode als witte wijn een mooi en geschikt plaatsje te geven. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een inbouw wijnklimaatkast of voor een vrijstaande wijnklimaatkast. Wij bieden wijnklimaatkasten met 2 zones in zowel inbouw- als vrijstaande variant aan.

Wijnklimaatkasten met 2 zones zijn ook de meest populaire modellen. Bij alle Wine Klima wijnklimaatkasten met 2 zones kunt u namelijk de temperatuur instellen tussen 5-20 graden. Hierdoor zijn de twee zones multifunctioneel te gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld zowel witte en rode wijn op de juiste serveertemperatuur neer te leggen. Maar u kunt hem ook gelijktijdig gebruiken voor het langer bewaren en rijpen van uw wijn.

Inbouw wijnklimaatkast met twee zones

Door een wijnklimaatkast in te bouwen geeft u uw keuken of meubel een extra luxe uitstraling. In de twee temperatuurzones kunt al u wijnen mooi neerleggen. De meeste inbouw wijnklimaatkasten van Wine Klima zijn altijd uitgerust met twee zones die onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden tussn 5-20 graden celcius. Door het ontwerp liggen uw wijnen in een stille, trillingsvrije omgeving. Let altijd op de maatvoering van de wijnklimaatkast.. De buitenafmetingen van de inbouw wijnklimaatkast en de maten van uw keuken. Vrijwel altijd hebben 2 zone inbouw wijnklimaatkasten afmetingen waarbij rekening wordt gehouden met de standaardmaten van een keuken. Een inbouw wijnklimaatkast mag strak tegen de achterwand worden geplaatst.

Wine Klima wijnklimaatkasten specifiek voor gebruik in een keuken zijn:

Vrijstaande wijnklimaatkast met twee zones

Met een wijnklimaatkast vrijstaand 2 zones kunt u veel verschillende kanten op. Waar u met een inbouw wijnklimaatkast 2 zones gebonden bent aan een bepaalde ruimte in een keukenblok, is een vrijstaande wijnklimaatkast verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zo plaatst u de kast makkelijk op iedere plek in huis. Een mooie vrijstaande wijnklimaatkast met 2 zones is perfect in uw woonkamer, keuken, garage of kelder te plaatsen en is een aanwinst voor uw interieur.

Afhankelijk van het aantal flessen dat u wilt bewaren en de beschikbare ruimte heeft u bij Smaak van de Wereld een ruime keuze uit 2-zone wijnkoelkasten welke u vrijstaand kunt plaatsen. Al deze wijnkoelkasten zijn voorzien van de basis-specificaties zoals eerder hierboven genoemd.

  • Wine Klima D40T: een vrijstaande wijnklimaatkast van 82cm hoog. Te vergelijken met een tafelmodel koelkast dus. Met twee zones en 39 flessen een mooie wijnkoelkast voor de beginnende wijnliefhebber.
  • Wine Klima D77T: dit vrijstaand model is 128cm hoog en heeft ook twee zones. Een mooie pronkstuk in uw woonkamer of keuken!
  • Wine Klima D104T: met 104 flessen in deze wijnklimaatkast heeft u al aardig wat bewaarmogelijkheid. De vrijstaande kast is standaard voorzien van laden op telescooprails waardoor de flessen zeer goed bereikbaar zijn.
  • Wine Klima D167T: deze grote wijnklimaatkast kan maar liefst 165 flessen herbergen. De lades lopen over telescooprails en standaard wordt er een displaylade meegeleverd. Een juweel in uw kamer!

Hoe gebruikt u een wijnklimaatkast 2 zones?

Drinkt u alleen rode wijn of geniet u vooral van een glas witte wijn? Ook dat speelt een rol bij uw keuze. Zoals u waarschijnlijk wel weet, worden rode en witte wijn bij een andere temperatuur geserveerd. Wijnklimaatkasten zijn verkrijgbaar met één of meerdere temperatuurzones. Als een wijnkoelkast één temperatuurzone heeft, moet u dus een keuze maken tussen het opbergen van rode of witte wijn. Als de klimaatkast twee of meer zones heeft, kunt u verschillende soorten wijn op een andere temperatuur bewaren.

Temperatuurinstelling van een wijnklimaatkast 2 zones

De 2 zones van de wijnklimaatkasten op deze pagina kunnen allemaal onafhankelijk van elkaar ingesteld worden tussen de 5-18/20 graden Celsius (kijk even bij de modellen voor de specificatie per kast).

Wijnklimaatkast 2 zones kopen? Wij helpen u graag verder!

Heeft u wellicht nog vragen over onze wijnklimaatkast met 2 zones? Twijfel dan niet om eens contact op te nemen met een van onze wijnklimaatkast 2 zones specialisten. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste wijnklimaatkast 2 zones voor uw situatie.

Graag wat meer achtergrondinformatie over onze wijnklimaatkasten? Wij helpen u graag verder op ons keuzehulppagina met informatie over verschillende soorten wijnklimaatkasten.