Wijnklimaatkast Aanbieding

De wijnklimaatkast aanbiedingen bestaan uit o.a. ex-demoproducten, producten met een geopende verpakking, geruilde/gerepareerde producten en uitlopende producten. Ook diverse producten die wij zelf als sample hebben gekocht bij onze leverancier voordat wij deze in ons portfolio opnemen kunt u hier vinden.

Tijdens speciale acties zoals Black Friday staan hier echter alleen nieuwe wijnklimaatkasten met hoge kortingen

Wijnklimaatkast aanbieding van Smaak van de Wereld

De wijnklimaatkast aanbiedingen uit onze koopjeshoek bestaan uit o.a. ex-demoproducten, producten met een geopende verpakking, geruilde/gerepareerde producten en uitlopende producten. Ook diverse producten die wij zelf als sample hebben gekocht bij onze leverancier voordat wij deze in ons portfolio opnemen kunt u hierboven vinden.

Bij deze aanbiedingen wordt op de product pagina de staat van zowel het product als van de verpakking beschreven. De consument kan van deze producten verwachten dat deze wellicht minder lang mee gaan dan wanneer er gekozen wordt voor een nieuw product of dat er schoonheidsfoutjes in aan te treffen zijn. Echter zijn hier de prijzen dan ook op aangepast en worden alle producten uit onze outlet geleverd met beperkte garantie,  Deze termijn wordt per product vermeld op de product pagina.

Wijnklimaatkast korting tot wel 50%

Naast de kasten die we hierboven plaatsen hebben we nog een aantal andere modellen met kleine beschadigingen die we voor super lage prijzen verkopen.

Voor deze kasten kunt u even bellen of via deze pagina op de website appen voor de laatste (en laagste) prijs.

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
265 beoordelingen