Wine Klima D26-SV60-PUSH

(1 klantbeoordeling)

De Wine Klima D26-SV60-PUSH heeft ruimte voor 23 flessen in 2 zones. De kast is in te bouwen in een nishoogte van 59cm hoog. Kan overal worden ingebouwd zonder extra ventilatie aan te brengen, dus ook in een bestaande kast, onder een werkblad of op de kopse kant van een kookeiland.

Deze luxe wijnklimaatkast heeft een zwarte deur heeft alle features zoals UV filter, koolstoffilters, open deur alarm, automatisch dimmend licht. De lades worden soepel en ver uitgetrokken door de telescooprails en de deur is greeploos te openen door het push-systeem.

Te reserveren via winkelmand. Betaal later. Leverbaar over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lees hier de volledige beschrijving.

Wine Klima D26-SV60-PUSH: twee zones wijnklimaatkast in uw keuken

De Wine Klima D26-SV60-PUSH heeft plaats voor 23 flessen van het type 75cl bordeaux. Deze kun je verdelen twee zones die in te stellen zijn van 5-20 °C (12 flessen en 11 flessen). De onderste zone moet echter wel altijd 2 graden kouder zijn dan de bovenste zone. De uitschuifbare houten plateaus lopen soepel op telescooprails.

Plateaus op rails en LED verlichting

De flessen liggen op over telescooprails uitschuifbare, stabiele houten plateaus voor een goed overzicht en groot gebruiksgemak. Door de LED verlichting is er altijd een prachtig zicht op de wijnvoorraad. Voor de echte wijnliefhebber met oog voor design is deze wijnklimaatkast onmisbaar

Energiezuinig, stil en trillingvrij

De Wine Klima D26-SV60-PUSH maakt gebruik van energiezuinige compressortechnologie. De compressor zorgt voor een stabiele, koele temperatuur, die tot stand komt met weinig trillingen. Dit is belangrijk voor de wijnen, want die kunnen onder invloed van temperatuurschommelingen en trillingen hun kwaliteit verliezen. Deze wijnklimaatkast maakt maar weinig geluid: het geluidsniveau is slechts 35 decibel.

Zeer eenvoudige inbouw

De Wine Klima D26-SV60-PUSH is een inbouw wijnklimaatkast voor nishoogte vanaf 59m. Hij past daarmee perfect in de keukenstandaard voor deze inbouwmaten. De deur is uiteraard iets breder waardoor deze mooi aansluit over de zijpanelen van uw keukenkastje waarin het apparaat wordt geplaatst. De warmteafvoer gebeurt subtiel via de voorzijde van de kast, waardoor u geen rekening hoeft te houden met extra beluchting aan de achterzijde. Wanneer de wijnklimaatkast geïnstalleerd is bevestigt u deze met schroeven stevig aan de kast.

Zwart glazen greeploze deur

Deze wijnklimaatkast is uitgerust met een zwarte deur en voorzien van een push systeem om de deur te openen.

✔ Gratis verzending ✔ 2 jaar garantie ✔ 30 dagen retour

Alle details van de D26-SV60-PUSH

Laadindeling en maatvoering

Veel gestelde vragen

Kan ik deze wijnklimaatkast zelf inbouwen?

Inbouw is zelf zeer eenvoudig. De Wine Klima D26-SV60-PUSH heeft standaard keukenmaten. Vergelijk het maar met uw oven. Deze wijnklimaatkast kan in een standaard apparatenkast worden ingebouwd. De deur is iets breder dan de behuizing waardoor deze netjes zal afwerken.

Kan deze wijnklimaatkast via mijn keukenzaak geleverd worden?

Wij leveren onze wijnklimaatkasten ook via keukenzaken. I-Kook, Keukencoach en vele andere keukenzaken zoals een aantal Grando en SuperKeukens vestigingen leveren onze modellen. Levert uw keukenzaak nog geen “Wine Klima” dan nemen we graag contact op met de keukenzaak om u te ontzorgen.

Bekijk alle vragen

Downloads van de D26-SV60-PUSH

Specificaties

SKU: D26-SV60-PUSH
EAN: 8720938466175
Algemeen
Aantal flessen

23

Plaatsing

Planken uitschuifbaar

Breedte

55.5

Diepte

56

Hoogte

59

keukenmaat

Energie en geluid
Energielabel

Kwh (per jaar)

99 kWh/Jaar

Geluid in dB(A)

35dB

Deur en Glas
Afwerking

Zwart

Draairichting deur

Rechts

Wisselbaar

Ja

Open deur alarm

Ja

Temperatuur
Temperatuurzones

Temperatuurbereik zones

5-20°C

Bediening

Tiptoets met LCD

Koeltechniek

Winterfunctie

Verlichting
Schakeling

Type verlichting

Side Led Strips (wit)

Reviews van de D26-SV60-PUSH

Marc - Nijmegen (via Kiyoh.nl)
Beoordelaar
4/5

Fijne service en goed contact .
Goed contact, zowel persoonlijk als via e-mail. Duidelijkheid over levertijd. Afspraken worden nagekomen.

4 maanden geleden
Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen