Aanbieding!

Wine Klima D33-SV78-PUSH

Let op! Deze wijnklimaatkast heeft momenteel een levertijd van 4 weken.

Ontdek de Wine Klima D33-SV78-PUSH: een inbouw wijnklimaatkast met 2 zones voor 33 flessen. Perfect voor een nis van 74 cm hoogte, zonder extra ventilatie nodig. Luxe features zoals UV filter, koolstoffilters, open deur alarm en automatisch dimmend licht. Soepel uittrekbare lades en greeploze deur met push-systeem. Efficiënt, met laag energieverbruik en minimaal geluidsniveau. Upgrade uw keuken met deze hoogwaardige wijnklimaatkast

Lees hier de volledige beschrijving.

Wine Klima D33-SV78-PUSH: Twee-zone Wijnklimaatkast voor Uw Keuken

Met de Wine Klima D33-SV78-PUSH haalt u een geavanceerde wijnklimaatkast in huis met twee zones, geschikt voor 33 flessen van het formaat 75cl Bordeaux. De twee zones zijn instelbaar van 5-20 °C (12 flessen boven en 21 flessen onder), waarbij de onderste zone altijd 2 graden koeler is dan de bovenste. De soepel uitschuifbare houten plateaus, geplaatst op telescooprails, bieden een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke opslag voor uw wijncollectie.

Energiezuinig, Stil en Trillingvrij

Dankzij de energiezuinige compressortechnologie van de Wine Klima D33-SV78-PUSH blijft uw wijn op een stabiele en koele temperatuur, met minimale trillingen die de kwaliteit van uw wijn kunnen beïnvloeden. Het geluidsniveau is slechts 36 decibel, waardoor deze kast vrijwel geruisloos werkt en uw wijn optimaal wordt bewaard.

Eenvoudige Inbouw

Deze inbouw wijnklimaatkast is ontworpen voor een nishoogte van 74 cm, wat perfect past in standaard keukenkasten zoals die van Häcker. De zwarte glazen greeploze deur met het push-systeem zorgt voor een naadloze integratie in uw keukeninterieur. De warmteafvoer gebeurt subtiel via de voorzijde van de kast, waardoor u geen rekening hoeft te houden met extra beluchting aan de achterzijde.

Ontwerp en Functionaliteit

Met zijn strakke ontwerp en geavanceerde functies, zoals LED-verlichting voor een prachtig zicht op uw wijnvoorraad, is de Wine Klima D33-SV78-PUSH een onmisbaar apparaat voor elke wijnliefhebber met oog voor design. Installatie is eenvoudig: schuif het apparaat in de opening, steek de stekker in het stopcontact en bevestig het stevig aan de kast met meegeleverde schroeven.

Kortom, met de Wine Klima D33-SV78-PUSH krijgt u niet alleen een hoogwaardige wijnklimaatkast met twee zones, maar ook een stijlvol en functioneel apparaat dat perfect past in uw keuken.

✔ Gratis verzending ✔ 2 jaar garantie ✔ 30 dagen retour

Alle details van de D33-SV78-PUSH

Laadindeling en maatvoering

Veel gestelde vragen

Kan ik deze zelf inbouwen?

Ja, het zelf inbouwen van deze wijnklimaatkast is heel eenvoudig.

De Wine Klima D33-SV78-PUSH is ontworpen met standaard keukenmaten, vergelijkbaar met een onderkast in uw keuken. Let er alleen op dat u de juiste maat 78 cm of hoger heeft van keukenkast. Deurtje eraf, plankjes eruit en u schuift deze kast er zo in. De deur van de wijnkast is iets breder dan de behuizing, waardoor deze netjes zal afwerken voor een naadloze integratie in uw keuken.”

Koop ik deze ook via mijn keukenzaak?

Ja, onze wijnklimaatkasten kunnen ook via uw keukenzaak worden geleverd.

Wij werken samen met diverse keukenzaken, waaronder I-Kook, Keukencoach en verschillende vestigingen van Grando en SuperKeukens, om onze modellen te leveren. Als uw keukenzaak nog geen “Wine Klima” aanbiedt, kunnen we graag contact met hen opnemen om u te ontzorgen

Bekijk alle vragen

Downloads van de D33-SV78-PUSH

Specificaties

SKU: D33-SV78-PUSH
EAN: 8720938466199
Algemeen
Aantal flessen

33

Plaatsing

Planken uitschuifbaar

Breedte

55.5

Diepte

55

Hoogte

78

keukenmaat

Energie en geluid
Energielabel

Kwh (per jaar)

95

Geluid in dB(A)

36dB(A)

Deur en Glas
Afwerking

Zwart

Draairichting deur

Rechts

Wisselbaar

Ja

Open deur alarm

Ja

Temperatuur
Temperatuurzones

Temperatuurbereik zones

5-20°C

Bediening

Tiptoets met LCD scherm

Koeltechniek

Winterfunctie

Verlichting
Schakeling

Type verlichting

Witte Side Leds

Reviews van de D33-SV78-PUSH

Geen beoordelingen om te tonen
Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen