Greeploze wijnklimaatkasten

Bij deze Touch2Open wijnklimaatkasten is de greeploze glasdeur stijlvol te openen met de sensor-functie en perfect te integreren in een greeploze keuken. Met slechts één vinger is de deur te openen. De sensor moet een seconde ingedrukt worden, pas hierna zal de deur worden geopend. Uiteraard is de deur van isolatieglas en voorzien van een UV-coating waardoor uv-licht geen invloed heeft op de kwaliteit van de wijn.  Het klimaat in de wijnklimaatkast blijft zo optimaal voor de wijn.

Prijs

Aantal flessen

Filter

Prijs

Aantal flessen

 
 

Greeploze wijnklimaatkast met touch-to-open technologie

De Wine Klima Touch serie van Smaak van de Wereld zijn speciaal ontworpen om te worden toegepast in greeploze keukens.

Greeploze keukens worden natuurlijk het liefst geleverd met een greeploze wijnklimaatkast. Op dit moment leveren wij drie modellen met touch-to-open technologie. Hierbij is de deur met slechts één vinger te openen. De sensor op de deur moet een seconde ingedrukt worden, pas hierna zal de deur worden geopend. Uiteraard is de deur van isolatieglas en voorzien van een UV-coating waardoor uv-licht geen invloed heeft op de kwaliteit van de wijn.  Het klimaat in de wijnklimaatkast blijft zo optimaal voor de wijn.

Specificaties van onze greeploze wijnklimaatkasten

Door het sensor-systeem waarbij de deur automatisch zal worden geopend, is het mogelijk uw wijnklimaatkast mooi greeploos in te bouwen in uw keuken. Naast een mooie design deur hebben onze wijnklimaatkasten alles om uw wijn optimaal te bewaren. Standaard koolstoffilters, UV bescherming in het glas, stabiele, vibratievrije koeling en een relatieve hoge luchtvochtigheid zijn allemaal standaard op deze Touch2Open wijnklimaatkasten.

  • Temperatuurbereik van 5 tot 20 ºC.
  • Variabele trillingvrije compressortechnologie.
  • Low-E isolerend glas met UV filter.
  • Actieve ventilatoren voor een goede temperatuurverdeling en een juiste luchtvochtigheid.
  • Automatisch licht en Open-deur alarm

Onderbouw wijnklimaatkast touch opening

Onze wijnklimaatkast Wine Klima D46T-1D-Touch is voorzien van een greeploze deur met touch-to-open functionaliteit. Naast een mooie design deur heeft deze wijnklimaatkast alles om uw wijn optimaal te bewaren.

  • Temperatuurbereik van 5 tot 20 ºC. Dit geldt voor beide zones.
  • Winterfunctie. De kast is voorzien van een verwarmingselement waardoor u uw wijnklimaatkast ook in koelere ruimtes kunt plaatsen.

Greeploze wijnklimaatkast Inbouw 45cm nis

Speciaal voor de kleinere ruimte leveren we de Wine Klima 24-Touch als greeploze wiijnklimaatkast welke direct in een 45cm nis gebouwd kan worden. De behuizing past in een standaard kast. Omdat de deur wel 59,5cm breed is sluit deze mooi naadloos aan met uw andere deurtjes. Deze wijnklimaatkast heeft één zone en u kunt er maar liefst 24 wijnflessen in bewaren.

Greeploze wijnklimaatkast Onderbouw 60cm

Heeft u iets meer ruimte? Dan is de Wine Klima D26-Touch een mooie greeploze wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Deze past in een standaard 60cm nishoogte. Deze wijnklimaatkast heeft ruimte voor 26 flessen wijn.

Greeploze wijnklimaatkast Onderbouw 30cm

Heeft u iets minder ruimte? Dan is de Wine Klima D20 Touch een mooie greeploze wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Deze past in een standaard 30cmnishoogte. Deze wijnklimaatkast heeft ruimte voor 17 flessen wijn.

Inbouwen van deze wijnklimaatkasten

De Wine Klima Touch2Open wijnklimaatkasten kunt u uiteraard inbouwen. Let u bij de beschrijving op de inbouwtekeningen en de juiste manier van ventileren. De Inbouw 45cm en inbouw 60cm die u in een keukenkast of apparatenkast plaatst ventileren aan de achterzijde. In dat geval is het dus belangrijk dat er boven of achter de wijnklimaatkast voldoende ruimte is voor ventilatie. De onderbouw 60cm en 30cm ventileren via de plint aan de voorzijde.

Wine Klima Touch2Open: uw wijnklimaatkast greeploos openen

Veel nieuwe keukens worden ingericht met greeploze kasten en apparatuur. Een wijnkoelkast met Touch opening moet ook geschikt zijn voor standaardafmetingen die in keukens gebruikt worden. Onze wijnklimaatkasten met Touch opening speciaal voor inbouw in keukens omvat de volgende modellen:

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
262 beoordelingen