Horeca Wijnklimaatkasten

Deze modellen zijn uitermate geschikt voor de horeca. Na afstemming met u of uw interieurbouwer leveren en installeren wij de kasten zodat deze direct klaar zijn voor gebruik.

Prijs

Aantal flessen

Aantal zones

Diepte (cm)

Breedte (cm)

Hoogte (cm)

Blogs

Wijn & bewaarkasten

Keuzehulp

Helpen bij uw keuze

Een Wijnklimaatkast voor de horeca kopen?

Een wijnklimaatkast in uw restaurant of bar is niet alleen essentieel voor de juiste serveertemperatuur van uw wijnen, maar is ook een mooie eyecatcher. Onze wijnklimaatkasten zijn speciaal ontworpen voor de horeca: praktisch, duurzaam en gebruiksvriendelijk. In te stellen op zowel bewaartemperatuur als op serveertemperatuur.

De Wine Klima kasten die wij leveren worden speciaal voor ons gemaakt en door ons geïmporteerd. Voordeel voor met name Horeca is dat we er als geen ander verstand van hebben. Niet alleen is de prijs een stuk voordeliger, ook de service en garantie wordt direct door ons afgehandeld. We kunnen dus snel reageren en zorgen dat uw kasten altijd werken!
vrijstaande wijnklimaatkast

Algemene specificaties

De wijnklimaatkasten die geschikt zijn voor gebruik in de Horeca voldoen allemaal aan de onderstaande basisspecificaties waarmee we onze wijnklimaatkasten leveren:

  • Temperatuurbereik van 5 tot 20 ºC. Dit geldt voor al onze kasten, ook die met twee instelzones.
  • Variabele trillingvrije compressortechnologie.
  • Low-E isolerend glas met UV filter.
  • Actieve ventilatoren voor een goede temperatuurverdeling en een juiste luchtvochtigheid.
  • Winterfunctie. De kast is voorzien van een verwarmingselement waardoor u uw wijnklimaatkast ook in koelere ruimtes kunt plaatsen.

Wijnklimaatkasten voor de horeca

Speciaal voor de horeca biedt Smaak van de Wereld een aantal interessante modellen:

  • Wine Klima D104T: geschikt voor 104 flessen en 128cm hoog. Lades op telescooprails, dus de flessen altijd binnen handbereik. Tussenbouw of vrijstaand te gebruiken.
  • Wine Klima D167T: geschikt voor maar liefst 165 flessen en 172cm hoog. Lades op telescooprails met standaard displaylade bijgeleverd. Tussenbouw of vrijstaand te gebruiken.
  • Wine Klima D46T: een wijnkoelkast voor 60cm onderbouw.
  • Wine Klima D92: een wijnkoelkast van 178cm hoog. Lades op telescooprails en geschikt voor tussenbouw of vrijstaand te gebruiken
  • Wine Klima D106: een wijnkoelkast van 178cm hoog inbouw. Lades op telescooprails.

De beste wijnklimaatkast voor uw bar of restaurant. Wij helpen u graag!

Wijnklimaatkasten in een wijnkelderWat is voor u de beste wijnklimaatkast? De juiste keuze is per situatie verschillend. Hoeveel flessen wilt u bewaren in uw wijnklimaatkast? Welke type wijnen? Hoeveel ruimte heeft u voor de kast? Allemaal afwegingen die leiden tot uw perfecte wijnklimaatkast. Uiteraard kunnen wij u daarbij helpen. Graag zelfs. Want over onze wijnklimaatkasten valt veel te vertellen. Dus heeft u toch nog vragen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dan helpen wij u met een passend advies.