Wijnklimaatkast horeca

Mooie wijnen mogen gezien worden! Een wijn simpel op de wijnkaart plaatsen is niet meer voldoende. het is de beleving van een mooie wijnklimaatkast met mooie wijnen die een gast zal verleiden iets lekkers te bestellen. Onze horeca wijnklimaatkasten staan daarom veelal op een mooie zichtbare plek met de mooiste wijnen netjes in het zicht en op serveertemperatuur.

Een Wijnklimaatkast voor de horeca kopen?

Een wijnklimaatkast in uw restaurant of bar is niet alleen essentieel voor de juiste serveertemperatuur van uw wijnen, maar is ook een mooie eyecatcher. Onze wijnklimaatkasten zijn speciaal ontworpen voor de horeca: praktisch, duurzaam en gebruiksvriendelijk. In te stellen op zowel bewaartemperatuur als op serveertemperatuur.

De Wine Klima kasten die wij leveren worden speciaal voor ons gemaakt en door ons geïmporteerd. Voordeel voor met name Horeca is dat we er als geen ander verstand van hebben. Niet alleen is de prijs een stuk voordeliger, ook de service en garantie wordt direct door ons afgehandeld. We kunnen dus snel reageren en zorgen dat uw kasten altijd werken!
vrijstaande wijnklimaatkast

Algemene specificaties

De wijnklimaatkasten die geschikt zijn voor gebruik in de Horeca voldoen allemaal aan de onderstaande basisspecificaties waarmee we onze wijnklimaatkasten leveren:

 • Wijnkasten van 100 flessen tot 255 flessen.
 • Toonlades, speciale planken voor dikkere flessen, ruimte voor champagnes.
 • Temperatuurbereik van 5 tot 20 ºC. Dit geldt voor al onze kasten, ook die met twee zones.
 • Variabele trillingvrije compressortechnologie.
 • Low-E isolerend glas met UV filter.
 • Actieve ventilatoren voor een goede temperatuurverdeling en een juiste luchtvochtigheid.
 • Winterfunctie. De kast is voorzien van een verwarmingselement waardoor u uw wijnklimaatkast ook in koelere ruimtes kunt plaatsen.

Wijnklimaatkasten voor de horeca

Speciaal voor de horeca heeft Wine Klima een aantal interessante modellen:

 • Wine Klima D104T: geschikt voor 104 flessen en 128cm hoog. Lades op telescooprails, dus de flessen altijd binnen handbereik. Tussenbouw of vrijstaand te gebruiken.
 • Wine Klima D167T: geschikt voor maar liefst 165 flessen en 172cm hoog. Lades op telescooprails met standaard displaylade bijgeleverd. Tussenbouw of vrijstaand te gebruiken.
 • Wine Klima D46T: een wijnkoelkast voor 60cm onderbouw.
 • Wine Klima D92: een wijnkoelkast van 178cm hoog. Lades op telescooprails en geschikt voor tussenbouw of vrijstaand te gebruiken
 • Wine Klima D106: een wijnkoelkast van 178cm hoog inbouw. Lades op telescooprails.
 • Wine Klima D300: De perfecte horeca wijnklimaatkast van 205cm hoor voor maar liefst 250 flessen.

De beste horeca wijnklimaatkast. Professionele service!

Een horeca wijnklimaatkast die u gebruikt in u horeca onderneming wordt intensief gebruikt. De wijnklimaatkast moet mooi staan en de klant verleiden tot een lekkere wijn. Daarnaast echter moet u verzekerd zijn dat de kast werkt en de wijnen veilig zijn. Wij leveren ook aan de horeca de normale 2 jaar fabrieksgarantie en reageren snel wanneer service noodzakelijk is. Inclusief een tijdelijke kast tijdens wanneer uw eigen kast kapot is. Niet voor niets leveren wij onze kasten ook via de groothandel Cordier Wines, Bevenco en World of Drinks. Deze hebben hun vertrouwen in onze horeca wijnklimaatkasten en service gesteld.

De beste horeca wijnklimaatkast voor uw bar of restaurant. Wij helpen u graag!

Wijnklimaatkasten in een wijnkelderWat is voor u de beste wijnklimaatkast? De juiste keuze is per situatie verschillend. Hoeveel flessen wilt u bewaren in uw wijnklimaatkast? Welke type wijnen? Hoeveel ruimte heeft u voor de kast? Allemaal afwegingen die leiden tot uw perfecte wijnklimaatkast. Uiteraard kunnen wij u daarbij helpen. Graag zelfs. Want over onze wijnklimaatkasten valt veel te vertellen. Dus heeft u toch nog vragen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dan helpen wij u met een passend advies.

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
265 beoordelingen