Wijnklimaatkast inbouw

Op zoek naar een inbouw wijnklimaatkast met 2 zones die perfect in je keuken past? Bij Wine Klima vind je een breed assortiment wijnklimaatkasten met verschillende afmetingen die moeiteloos geïntegreerd kunnen worden met je andere inbouwapparaten of als onderbouw precies onder je aanrechtblad past. Ontdek ons aanbod en vind de perfecte wijnklimaatkast voor jouw keuken.

Onderbouw 60cm

Onderbouw 30cm

Keuken inbouw

Tussenbouw

[woof]

[woof_slideout image=null image_h=50 image_w=50 location=right speed=100 action=click offset=50% onloadslideout=false text=Filter ][/woof_slideout]
 
 

Inbouw wijnklimaatkast 60cm 2 zones

Voor plaatsing onder uw aanrechtblad met een standaard breedte van 60cm.
De plint kan bij onze modellen mooi doorlopen en de meeste modellen zijn met greep of sensor opening verkrijgbaar.

Inbouw wijnklimaatkast 30cm 2 zones

Voor plaatsing onder uw aanrechtblad met een standaard breedte van 30cm.
Verkrijgbaar met 1 of 2 zones. De plint kan bij onze modellen mooi doorlopen en de meeste modellen zijn met greep of sensor opening verkrijgbaar.

Wijnklimaatkast inbouw 45cm, 60cm en 178cm hoog.

Standaard inbouwmaten voor in een apparatenkast. De meeste modellen zijn met greep of sensor opening verkrijgbaar.

Inbouw wijnklimaatkasten niet standaard maten

Deze wijnklimaatkasten kunnen inbouw gebruikt worden.De maatvoering is afwijkend t.o.v. standaard keukenmaten

Inbouw wijnklimaatkast

Wij verkopen 3 soorten inbouw wijnklimaatkasten in verschillende afmetingen waardoor je makkelijk een model vindt die je naadloos kunt integereren in je keuken. Namelijk, inbouw, onderbouw en tussenbouw wijnklimaatkasten.

 

Standaard inbouw wijnklimaatkasten

Inbouw wijnklimaatkasten van Wine Klima zijn ontworpen om perfect te passen in keukens met standaard afmetingen met breedtes van 60 cm en hoogtes tot 180 cm voor koelkasten. Wanneer je de deur van deze wijnklimaatkasten dichtdoet, zie je dat ze niet uitsteken, maar juist mooi aansluiten op je keukenkastjes en lades.

Bekijk hier een aantal van onze meest populaire inbouw wijnklimaatkasten:

  • Wine Klima S24-IB45: Zwarte inbouw wijnkoelkast, slechts 45 cm hoog en minder dan 60 cm breed. Deze compacte wijnkoelkast kan tot 24 wijnflessen op de perfecte temperatuur houden.
  • Wine Klima D26-IB60: Inbouw wijnklimaatkast met 2 zones met greep en als greeploos model beschikbaar. Deze is slechts 55,5 cm breed waardoor deze eenvoudig ingebouwd kan worden.

 

Onderbouw wijnklimaatkast

Onze stijlvolle onderbouw wijnklimaatkasten zijn ontworpen om moeiteloos onder het aanrechtblad te passen. In ons assortiment vind je modellen in standaard keukenmaten van 30 cm en 60 cm breed waardoor ze netjes ingebouwd kunnen worden en niet uitsteken.

 

Tussenbouw wijnklimaatkasten

Deze wijnklimaatkasten zijn veelal wat dieper dan een standaard keuken kast. De kasten worden op de grond geplaatst in een nis of als deel van een kastenwand. De kasten ventileren via de plint. Door de diepte kunnen er direct veel meer flessen in neergelegd worden. Deze kunnen ook als een vrijstaande klimaatkast gebruikt worden. Populaire modellen zijn:

  • Wine Klima D92T: Zwarte wijnklimaatkast van 60 cm breed, geschikt voor een wijncollectie van in totaal 92 flessen rode en/of witte wijn.
  • Wine Klima D104T: Grote wijnklimaatkast van 178cm met 2 temperatuurzones en een breedte van 60 cm

 

Voordelen van een inbouw wijnklimaatkast

Door een wijnklimaatkast in te bouwen, krijgt je keuken of meubel een extra luxe uitstraling. Vanwege de bewezen kwaliteit leveren wij deze inbouw wijnklimaatkasten aan particuliere wijnliefhebbers en meer dan 60 keukenzaken en interieurbouwers.

De meeste inbouw wijnklimaatkasten van Wine Klima zijn uitgerust met twee zones die afzonderlijk ingesteld kunnen worden tussen 5-20 graden Celsius om zowel rode als witte wijn op de ideale temperatuur te bewaren.

Door het ontwerp liggen al je wijnen in een stille, trillingvrije omgeving. Vrijwel alle Wine Klima inbouw wijnklimaatkasten hebben afmetingen waarbij rekening wordt gehouden met de standaardmaten van een keuken.

Verder beschikte elke Wine Klima inbouw wijnklimaatkast over functies zoals:

  • Temperatuur bereik van 5 tot 20 ºC;
  • Variabele trillingvrije compressor technologie;
  • Low-E isolerend glas met UV filter;
  • Koolstoffilters voor geurtjes;
  • Actieve ventilatoren voor een goede verdeling van de temperatuur in de wijnkoelkast en het behouden van de juiste luchtvochtigheid;
  • Winterfunctie. Een verwarmingselement zorgt ervoor dat uw wijnen ook goed bewaard blijven wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur.

 

Wijnklimaatkast inbouw kopen?

Sinds 2014 zijn wij leverancier van Wine Klima wijnklimaatkasten. Als importeur en distributeur verkopen wij onze kasten direct aan particulieren en  60+ wederverkopers in de keukenbranche en interieurbouw. We mogen ons met recht dé specialist in het leveren van wijnklimaatkasten aan particulieren, horeca en keukenzaken noemen.

Wij garanderen de juiste kwaliteit en (indien nodig) leveren zelf de service aan uw wijnklimaatkast. Omdat we zelf ook importeur zijn kan je bij ons rekenen op de beste wijnklimaatkast voor de beste prijs.

Wij streven ernaar de modellen altijd op voorraad te hebben. Levering kan daarom plaatsvinden binnen max. 2 werkdagen. We leveren uw wijnklimaatkast gratis binnen Nederland en België.

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen