Inbouw wijnklimaatkasten

Een inbouw wijnklimaatkast zult u in uw keuken of meubel willen integreren. Als wijnklimaatkasten specialist levert Wine Klima 3 typen:

Keuken onderbouw wijnklimaatkast: deze zal onder uw aanrechtblad geplaatst en staat tussen uw keukenkasten in. Keuken inbouw wijnklimaatkast: Deze worden in een keukenkast geplaatst. De deur van de wijnkast valt over de kastenwand en sluit aan met de kasten daarnaast. Dit zorgt voor strakke afwerking in uw keuken. Tussenbouw wijnklimaatkast: Deze zijn vaak geen standaard maten voor keukens. Door de extra diepte is er meer capaciteit. Ze staan op de grond in een nis of als deel van een kastenwand.

Onderbouw 60cm

Onderbouw 30cm

Keuken inbouw

Tussenbouw

Prijs

Aantal flessen

Aantal zones

Type Wijnklimaatkast

Plaatsing

Filter

Prijs

Aantal flessen

Aantal zones

Type Wijnklimaatkast

Plaatsing

 
 

Inbouw wijnklimaatkast 60cm 2 zones

Voor plaatsing onder uw aanrechtblad met een standaard breedte van 60cm.
De plint kan bij onze modellen mooi doorlopen en de meeste modellen zijn met greep of sensor opening verkrijgbaar.

Inbouw wijnklimaatkast 30cm 2 zones

Voor plaatsing onder uw aanrechtblad met een standaard breedte van 30cm.
Verkrijgbaar met 1 of 2 zones. De plint kan bij onze modellen mooi doorlopen en de meeste modellen zijn met greep of sensor opening verkrijgbaar.

Wijnklimaatkast inbouw 45cm, 60cm en 178cm hoog.

Standaard inbouwmaten voor in een apparatenkast. De meeste modellen zijn met greep of sensor opening verkrijgbaar.

Inbouw wijnklimaatkasten niet standaard maten

Deze wijnklimaatkasten kunnen inbouw gebruikt worden.De maatvoering is afwijkend t.o.v. standaard keukenmaten

Inbouw wijnklimaatkast keuken

Door een wijnklimaatkast in te bouwen geeft u uw keuken of meubel een extra luxe uitstraling. Met een Wine Klima wijnklimaatkast in uw keuken bent u zeker van de juiste keuze. Vanwege de bewezen kwaliteit leveren wij deze inbouw wijnklimaatkasten aan ruim 60 keukenzaken en interieurbouwers.

De meeste inbouw wijnklimaatkasten voor keukens die wij als Wine Klima leveren zijn altijd uitgerust met twee zones die ingesteld kunnen worden tussen 5-20 graden Celsius. Door het ontwerp liggen uw wijnen in een stille, trillingvrije omgeving. Vrijwel alle Wine Klima inbouw wijnklimaatkasten hebben afmetingen waarbij rekening wordt gehouden met de standaardmaten van een keuken.

De Wine Klima inbouw wijnklimaatkasten beschikken standaard allemaal over:

  • Temperatuur bereik van 5 tot 20 ºC;
  • Variabele trillingvrije compressor technologie;
  • Low-E isolerend glas met UV filter;
  • Koolstoffilters voor geurtjes;
  • Actieve ventilatoren voor een goede verdeling van de temperatuur in de wijnkoelkast en het behouden van de juiste luchtvochtigheid;
  • Winterfunctie. Een verwarmingselement zorgt ervoor dat uw wijnen ook goed bewaard blijven wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur.

Types van een inbouw wijnklimaatkast voor uw keuken

Een inbouw wijnklimaatkast (de naam zegt het al) zult u in uw keuken of meubel willen integreren. Hierbij heeft u 3 keuzes die allen inbouw wijnklimaatkasten worden genoemd maar elk toch hun eigen manier van inbouwen hebben. Dit zijn:

Keuken onderbouw wijnklimaatkast 30cm en 60cm breed:

deze zal onder uw aanrechtblad geplaatst worden en heeft een standaard breedte van 30 of 60 cm. U plaatst deze dus niet ín een kastje, maar in plaats van een kastje. De kast ventileert via de plint die ook nog iets naar achter inspringt waardoor u eventueel de plint van de keuken door kan laten lopen.
Populaire modellen zijn de Wine Klima S20 en Wine Klima D46 al dan niet in greeploze uitvoering.

Keuken inbouw wijnklimaatkast:

Deze zal volledig in een keukenkast worden geplaatst Ze zijn daarom iets smaller dan de standaard keukenkast van 60cm waardoor ze mooi in een kast passen. De deur is dan wel iets breder waardoor deze mooi over de buitenkant van de kast heenvalt en mooi aansluit met de kasten daarnaast. Dit zorgt voor een naadloze en strakke afwerking in uw keuken. Populaire modellen zijn de Wine Klima S24 (45cm hoog, vergelijkbaar met de hoogte van een magnetron of koffieapparaat), de Wine Klima D26 (60cm hoog, vergelijkbaar met een oven) en de Wine Klima D106T (178cm hoog, een gehele kasthoogte)

Tussenbouw wijnklimaatkast:

deze zijn veelal wat dieper dan een standaard keuken kast. De kasten worden op de grond geplaatst in een nis of als deel van een kastenwand. De kasten ventileren via de plint. Door de diepte kunnen er direct veel meer flessen in neergelegd worden.  Populaire modellen zijn de Wine Klima D92T, de Wine Klima D104T en de Wine Klima D167T.

Inbouw wijnkoelkast 2 zones

De meest voorkomende wijnklimaatkasten zijn wijnklimaatkasten met 2 zones. Beide zones kunnen op verschillende temperatuur worden ingesteld, waardoor een wijnklimaatkast met 2 zones multifunctioneel is. U kunt een wijnklimaatkast met 2 zones gelijktijdig gebruiken om witte- en rode wijn op de juiste temperatuur te serveren. Daarnaast kunt u hem, ook gelijktijdig, gebruiken voor het langdurig bewaren en laten rijpen van alle soorten wijn. U vindt wijnklimaatkasten met 2 temperatuurzones is alle soorten en maten. Kleine wijnklimaatkasten van 12 flessen hebben soms al 2 zones, maar ook grote wijnklimaatkasten van 200 flessen of meer hebben over het algemeen 2 temperatuurzones.

Wine Klima wijnklimaatkasten met twee zones  specifiek voor gebruik in een keuken zijn:

Waarom kiezen voor een wijnklimaatkast inbouw?

Een inbouw wijnklimaatkast heeft een groot voordeel ten opzichte van een vrijstaande wijnklimaatkast: ruimtebesparing. Een wijnklimaatkast inbouw kan eenvoudig in uw keuken geïntegreerd worden, zonder dat deze extra plek inneemt. Het geeft u keuken direct een luxe uitstraling.

Een inbouw wijnkoelkast is een populaire optie onder mensen die graag een wijnklimaatkast willen, maar slechts een beperkt vloeroppervlakte in hun keuken hebben. Er hoeft bijvoorbeeld slechts een keukenkastje opgeofferd te worden om uw wijn voortaan in een perfect geconditioneerde wijnkast te bewaren.

Plaatsing van een inbouw wijnkast

Alle wijnklimaatkasten op deze pagina kunnen worden ingebouwd in uw keuken of meubel. Wij hanteren standaard maten die normaal zijn in de keukenbranche. Let u er echter wel op dat de modellen worden geplaatst op de manier die de fabrikant voorschrijft. Per model inbouw wijnkast worden duidelijke instructies meegegeven over de nodige afmetingen en de manier van ventileren.

Inbouw wijnkoelkast keuken: de verschillen

Inbouw wijnkoelkast 45cm hoog

De Wine Klima S24 inbouw wijnkast is een 45cm nis model. Deze kan eenvoudig in een bestaand keukenkastje gemonteerd worden. Met zijn standaard hoogte van 45cm en breedte van 55,5cm zult u geen probleem ondervinden. De deur van dit model is wat breder waardoor de rand van de deur mooi aansluit bij uw keukenkastjes. Warmteafvoer vindt plaats via de achterzijde van deze inbouw wijnklimaatkast. Het is daardoor nodig geen achterwand in uw keukenmeubel te plaatsen of ventilatie via de achterzijde te voorzien.

Inbouw wijnkoelkast 60cm hoog

De Wine Klima D26 inbouw wijnkast is een 60cm nis model. Deze kan eenvoudig in een bestaand keukenkastje gemonteerd worden. Met zijn standaard hoogte van 60cm en breedte van 55,5cm zult u geen probleem ondervinden. De deur van dit model is wat breder waardoor de rand van de deur mooi aansluit bij uw keukenkastjes. Warmteafvoer vindt plaats via de achterzijde van deze inbouw wijnklimaatkast. Het is daardoor nodig geen achterwand in uw keukenmeubel te plaatsen of ventilatie via de achterzijde te voorzien.

Inbouw wijnkoelkast 30cm breed

De Wine Klima S20 en  Wine Klima D20 inbouw wijnkast modellen zijn van het type onderbouw. Deze passen in de standaard maten van een 30cm breed keukenkastje. De modellen ventileren de warme lucht via de plint aan de voorzijde van deze inbouw wijnklimaatkast en u kunt uw eigen plint laten doorlopen of de plint van de wijnkast in het zicht laten.
Deze modellen zijn ook beschikbaar als greeploze wijnklimaatkast met touch opening. Dit zijn de modellen Wine Klima S20 Touch en Wine Klima D20 Touch.

Wine Klima D46T 60cm onderbouw klimaatkast

De Wine Klima D46 onderbouw wijnkast passen in de standaard maten van een keukenkastje. Net als uw vaatwasser! De modellen ventileren de warme lucht via de plint aan de voorzijde van deze inbouw wijnklimaatkast. Een mooie aanvulling in uw keuken en de naastgelegen kasten sluiten naadloos aan!
In deze serie hebben we de volgende modellen:

Wine Klima D92T tussenbouw wijnklimaatkast

De Wine Klima D92T tussenbouw wijnkast kan met zijn 178cm hoogte en standaard keukendiepte perfect als tussenbouw in uw keuken passen. Met 2 zones voor 92 flessen en door de standaard maten direct op te nemen in uw keukenontwerp of mooi vrijstaand neer te zetten. Lades op telescooprails die kunnen ver uitgetrokken worden.

Wine Klima D106T inbouw wijnklimaatkast

De Wine Klima D106T inbouw wijnkast is met zijn 178cm hoogte zo in een standaard hoge apparatenkast te plaatsen. De deur zal mooi over uw kastwanden lopen en daarmee zal dit model een mooie eyecatcher in uw keuken zijn. 2 zones voor 106 flessen.

Wijnklimaatkast inbouw kopen? Wine Klima!

Sinds 2014 zijn wij leverancier van Wine Klima wijnklimaatkasten. Als importeur en distribiteur verkopen wij onze kasten direct aan consumenten maar ook aan 60+ wederverkopers in de keukenbranche en interieurbouw. We mogen ons met recht dé specialist in het leveren van wijnklimaatkasten aan particulieren, horeca en keukenzaken noemen.

Wij garanderen de juiste kwaliteit en (indien nodig) leveren zelf de service aan uw wijnklimaatkast. Omdat we zelf ook importeur zijn kunt u bij ons rekenen op de beste wijnklimaatkast voor de beste prijs.

Uw wijnklimaatkast snel geleverd? Wij streven ernaar de modellen altijd op voorraad te hebben. Levering kan daarom plaatsvinden binnen max. 2 werkdagen. We leveren uw wijnklimaatkast gratis binnen Nederland en België.

Filter

Prijs

Aantal flessen

Aantal zones

Type Wijnklimaatkast

Plaatsing

Wat onze klanten zeggen
261 beoordelingen