Kleine(re) wijnklimaatkasten

Dit zijn onze kleinere wijnklimaatkasten tot maximaal 50 flessen. U vindt hier zowel vrijstaande wijnklimaten als ook inbouw wijnklimaatkasten voor uw keuken

Prijs

Aantal flessen

Aantal zones

Nismaat info Nismaat tooltip

Diepte (cm)

Breedte (cm)

Hoogte (cm)

Blogs

Wijn & bewaarkasten

Keuzehulp

Helpen bij uw keuze

Kleine wijnkoelkast kopen

Kleine wijnkoelkasten zijn ideaal voor thuis, op kantoor of in kleinschalige cateringbedrijven. Een kleine wijnkoelkast is ook een erg leuk cadeau voor de wijnliefhebber. We hebben voor jou de keuze uit handige tafelkoelers maar ook uit chique klimaatkasten. Onze wijnkoelkasten worden gratis bij u thuisbezorgd en de volgende werkdag al geleverd.

Voordelen van een kleine wijnkoelkast

Door een kleine wijnkoelkast aan te schaffen doet u uzelf en uw wijnen een groot plezier. Uw wijnen blijven namelijk op de door u ingestelde temperatuur en hierdoor is uw wijn altijd perfect van smaak en temperatuur. Door uw wijnen een tochtvrije bewaarplaats te geven, is de luchtcirculatie optimaal te reguleren. Bovendien heerst er in een kleine wijnkoelkast altijd een luchtvochtigheid van minimaal 65%. Zodoende bewaart u uw wijnen in hét perfecte klimaat.

Doordat de wijnkast klein is, kunt u haar in iedere ruimte een plekje geven. De kleinste modellen kunt u al snel in een hoekje van uw kamer of keuken plaatsen.

Kleine wijnkoelkast met 1 of 2 zones

Zoals u ongetwijfeld zult weten, ligt de serveertemperatuur van een witte wijn lager dan die van een rode wijn. Indien u beide soort wijnen in huis heeft, kunt u deze allebei op de gewenste temperatuur bewaren door gebruik te maken van een kleine wijnkoelkast met 2 zones.

In onze kleine wijnkoelkasten met meerdere zones kunt u de temperatuur namelijk per zone laten verschillen. Zodoende kunt u zowel uw rode als witte wijn bewaren op de door u gewenste temperatuur.

Een kleine wijnkoelkast kopen?

Mocht uw interesse voor een kleine wijnkast gewekt zijn, dan bent u voor de aanschaf van dit product bij ons aan het goede adres. Voor al uw wijnwensen bieden wij de juiste wijnklimaatkast. En indien u vragen heeft over welke wijnklimaatkast het best bij uw wensen aansluit, adviseren wij u graag!