Kleine wijnklimaatkasten

Ontdek ons assortiment kleine wijnklimaatkasten, perfect voor ruimtes waar elke centimeter telt. Of u nu op zoek bent naar een compacte inbouw-, onderbouw- of vrijstaande oplossing, hier vindt u al onze kleine wijnklimaatkasten waarmee uw rode en/of witte wijnen optimaal bewaard kunnen blijven. Bovendien voegt u met een Wine Klima wijnklimaatkast een stijlvolle touch toe aan uw interieur.

Prijs

Aantal flessen

Filter

Prijs

Aantal flessen

 
 

Kleine wijnkoelkast of kleine wijnklimaatkast kopen?

Een kleine wijnkoelkast is ideaal voor kortetermijnkoeling en directe serveerdoeleinden, maar wie meer controle en precisie wil over het bewaren van een bescheiden wijncollectie kiest vaak voor een kleine wijnklimaatkast.

Wat een kleine wijnklimaatkast onderscheidt van een wijnkoelkast, is de mogelijkheid om meerdere temperatuurzones in te stellen. Met een kleine 2-zone wijnklimaatkast is het mogelijk om rode en witte wijn afzonderlijk op te slaan, elk onder de ideale omstandigheden voor hun optimale rijping. 

Bent u op zoek naar een compacte en stijlvolle oplossing om zowel rode als witte wijn te bewaren? Dan zijn deze 2-zone modellen interessant voor u:

Ook voor wie specifiek kiest voor het bewaren van rode óf witte wijn, bieden onze kleine 1-zone modellen een uitgebreide controle over de temperatuurinstellingen, waardoor de perfecte omstandigheden voor één type wijn behouden blijven.

 

 

Voordelen van een kleine wijnklimaatkast

Door een kleine wijnklimaatkast aan te schaffen doet u uzelf en uw wijnen een groot plezier. Uw wijnen blijven namelijk op de door u ingestelde temperatuur en hierdoor is uw wijn altijd perfect van smaak en temperatuur. Door uw wijnen een tochtvrije bewaarplaats te geven, is de luchtcirculatie optimaal te reguleren. Bovendien heerst er in een kleine wijnklimaatkast altijd een luchtvochtigheid van minimaal 65%. Zodoende bewaart u uw wijnen in hét perfecte klimaat.

Doordat de wijnklimaatkast klein is, kunt u haar in iedere ruimte een plekje geven. De kleinste modellen kunt u al snel in een hoekje van uw kamer of keuken plaatsen.

 

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
262 beoordelingen