Kleine wijnklimaatkasten

Een kleine wijnkoelkast is ideaal om je favoriete wijnen stijlvol op de juiste temperatuur te bewaren, zelfs wanneer je beperkte ruimte hebt. Hier vind je compacte en smalle wijnklimaatkasten met één of twee temperatuurzones waarmee je elke fles wijn perfect op temperatuur houdt.

Kleine wijnklimaatkasten voor elke wijnliefhebber

Onze compacte wandmontage modellen met een diepte van slechts 25 cm zijn perfect voor liefhebbers van rode of witte wijn die 5 tot 6 flessen op de ideale (drink)temperatuur willen bewaren. Hieronder staan de kleinste wijnklimaatkasten uit ons assortiment:

 

Kleine wijnklimaatkast met 2 zones

Ook hebben we kleine wijnklimaatkasten met 2 temperatuurzones voor wanneer je rode én witte wijn tegelijk wilt bewaren.

 

Smalle wijnklimaatkast

Onze smalste wijnklimaatkast heeft een breedte van 25 cm. Daarmee past deze gemakkelijk in smalle gangen, kleine keukens of op een mooie plek in de woonkamer.

  • Wine Klima S12-GD: Vrijstaande smalle wijnkoelkast met een breedte van slechts 25 cm met een capaciteit van 12 flessen rode of witte wijn.

 

Kleine wijnkoelkast of kleine wijnklimaatkast kopen?

Een kleine wijnkoelkast is ideaal voor kortetermijnkoeling en directe serveerdoeleinden, maar wie meer controle en precisie wil over het bewaren van een bescheiden wijncollectie kiest vaak voor een kleine wijnklimaatkast.

 

Voordelen van een kleine wijnkoelkast

Door een kleine wijnklimaatkast aan te schaffen doet u uzelf en uw wijnen een groot plezier. Uw wijnen blijven namelijk op de door u ingestelde temperatuur en hierdoor is uw wijn altijd perfect van smaak en temperatuur.

Doordat de wijnklimaatkast klein is, kunt u haar in iedere ruimte een plekje geven. De kleinste modellen kunt u al snel in een hoekje van uw kamer of keuken plaatsen. We hebben zelfs modellen die u aan de muur kunt ophangen!

 

 

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen