Vrijstaande wijnklimaatkasten

Vrijstaande wijnklimaatkasten van Wine Klima zijn eenvoudig te plaatsen en speciaal ontworpen om uw wijn op de ideale temperatuur te bewaren, de smaakintegriteit te behouden en uw wijn gereed te houden voor het perfecte schenkingsmoment.

Vrijstaand 2 zones

Vrijstaand 1 zone

Prijs

Aantal flessen

Filter

Prijs

Aantal flessen

 
 

Wijnklimaatkast 2 zones vrijstaand

Onze vrijstaande wijnklimaatkasten met 2 zones bieden het voordeel om diverse wijnen op hun optimale temperatuur te bewaren. Dankzij twee afzonderlijk instelbare zones creëert u ideale omstandigheden voor zowel rode als witte wijnen. De hoogtes van de wijnklimaatkasten variëren van 82 cm tot en met 202 cm, en de draagcapaciteit varieert van 42 tot en met 270 flessen.

Vrijstaande wijnklimaatkast met 1 temperatuurzone

Ontdek onze wijnklimaatkasten met één temperatuurzone, inclusief automatisch dimmende verlichting. De strakke en stijlvolle afwerking voegt stijl toe aan uw wijnervaring . Deze wijnklimaatkasten geschikt voor zowel grote als kleine wijnliefhebbers.

Beste wijnklimaatkast 2 zones vrijstaand kiezen

Bij het kiezen van de beste vrijstaande wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones zijn persoonlijke voorkeuren en specifieke behoeften essentiële overwegingen. Denk eerst na over de plaatsing in uw huis – wordt het de woonkamer, keuken of een andere kamer? Bent u een gepassioneerde verzamelaar van wijnen? En welke wijnen bent u van plan te bewaren?

Om u te helpen met het kiezen van de beste wijnklimaatkast nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u op afspraak ook van harte welkom om onze wijnklimaatkasten in het echt te zien en te ervaren in onze eigen showroom.

Wijnklimaatkast voor de woonkamer

Wij vinden dat een wijnklimaatkast best mag opvallen als een schitterende pronkstuk. Het is namelijk niet alleen een functioneel apparaat maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw woonkamer. Met deze stijlvolle keuze geniet u niet alleen van perfect bewaarde wijnen, maar geeft u ook een bijzondere touch aan uw interieur.

  • Wine Klima D40T: een vrijstaande wijnklimaatkast van 82cm hoog. Te vergelijken met een tafelmodel koelkast dus. Met twee zones en 39 flessen een mooie vrijstaande wijnklimaatkast voor de beginnende wijnliefhebber.
  • Wine Klima D77T: dit vrijstaand model is 128cm hoog en heeft ook twee zones. Een mooie pronkstuk in uw woonkamer of keuken!
  • Wine Klima D104T: met 104 flessen in deze wijnklimaatkast heeft u al aardig wat bewaarmogelijkheid. De vrijstaande kast is standaard voorzien van laden op telescooprails waardoor de flessen zeer goed bereikbaar zijn.
  • Wine Klima D167T: deze grote wijnklimaatkast kan maar liefst 165 flessen herbergen. De lades lopen over telescooprails en standaard wordt er een displaylade meegeleverd. Een juweel in uw woonkamer!

Vrijstaande wijnklimaatkast of wijnkoelkast?

Een vrijstaande wijnklimaatkast houdt uw wijncollectie op de ideale bewaar- en serveertemperatuur dankzij gecontroleerde temperatuurzones die u in kunt stellen.

In vergelijking koelt een vrijstaande wijnkoelkast alleen, zonder specifieke temperatuurzones, waardoor het geschikter is voor kortetermijnopslag en directe koeling van snel te serveren wijnen.

Als u een wijnliefhebber bent en waarde hecht aan het bewaren van wijn onder optimale omstandigheden, is een wijnklimaatkast met verre voorsprong de juiste keuze.

Specificaties en functies van onze vrijstaande wijnklimaatkasten

Een vrijstaande wijnklimaatkast wordt vaak gebruikt om wijn direct op serveertemperatuur neer te leggen óf om wijnen voor langere tijd te bewaren. De Wine Klima wijnklimaatkasten regelen daarvoor niet alleen de temperatuur (in één of twee temperatuurzones), maar ook de relatieve luchtvochtigheid wordt geregeld en het koolstoffilter zorgt voor een frisse lucht zonder schimmels. De Wine Klima vrijstaande wijnklimaatkasten beschikken standaard allemaal over:

  • Temperatuur bereik van 5 tot 20 ºC voor iedere zone;
  • Variabele trillingvrije compressor technologie;
  • Low-E isolerend glass met UV filter;
  • Actieve ventilatoren voor een goede verdeling van de temperatuur in de wijnkoelkast en het behouden van de juiste luchtvochtigheid;
  • Winterfunctie. Een verwarmingselement zorgt ervoor dat uw wijnen ook goed bewaard blijven wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur.

Een wijnklimaatkast vrijstaand kopen?

Wilt u een wijnklimaatkast vrijstaand kopen maar heeft u wellicht nog wat vragen? Allereerst zult u mogen kiezen uit onze vrijstaande 1-zone wijnklimaatkasten of vrijstaande 2-zone wijnklimaatkasten. Maar twijfel zeker niet ons eens contacteren. Onze vrijstaande wijnklimaatkast specialisten helpen u graag bij het vinden van de perfecte vrijstaande wijnklimaatkast voor uw situatie.

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
262 beoordelingen