Vrijstaande wijnklimaatkasten

Met een vrijstaande wijnklimaatkast heb je de vrijheid om je wijncollectie op een mooie plek in de woonkamer of keuken te plaatsen. Je kunt hem neerzetten waar je wilt, zolang er een stopcontact in de buurt is.
Onze vrijstaande wijnklimaatkasten, verkrijgbaar met 1 of 2 zones, hebben een strak en stijlvol design dat perfect bij je interieur past. Zo maak je van je wijncollectie een echte eye-catcher in elke ruimte.

Producten filteren

Type wijnklimaatkast

Aantal Temperatuurzones

Type deur

Draairichting deur wisselbaar

Energielabel

Koeltechniek

Geluidsniveau

Winterfunctie

Wijnklimaatkast 2 zones vrijstaand

Onze vrijstaande wijnklimaatkasten met 2 zones bieden het voordeel om diverse wijnen op hun optimale temperatuur te bewaren. Dankzij twee afzonderlijk instelbare zones creëert u ideale omstandigheden voor zowel rode als witte wijnen. De hoogtes van de wijnklimaatkasten variëren van 82 cm tot en met 202 cm, en de draagcapaciteit varieert van 42 tot en met 270 flessen.

Vrijstaande wijnklimaatkast met 1 temperatuurzone

Ontdek onze wijnklimaatkasten met één temperatuurzone, inclusief automatisch dimmende verlichting. De strakke en stijlvolle afwerking voegt stijl toe aan uw wijnervaring . Deze wijnklimaatkasten geschikt voor zowel grote als kleine wijnliefhebbers.

Wijnklimaatkast vrijstaand 2 zones

Van alle vrijstaande wijnklimaatkasten in ons assortiment zijn de modellen met 2 temperatuurzones het populairst onder wijnliefhebbers. Met deze kasten kun je de temperatuur van de twee afzonderlijke zones instellen, zodat zowel witte als rode wijn op de ideale drink- of serveertemperatuur wordt bewaard.

Je hebt met een vrijstaande wijnklimaatkast dus niet alleen de flexibiliteit deze overal te plaatsen waar een stopcontact is, maar ook het gemak om zowel rode als witte wijn te schenken. Zo geniet je samen met je gasten van een heerlijk glas wijn naar ieders smaak.

 • Wine Klima D40T: Vrijstaande wijnklimaatkast met 2 zones in de kleur zwart waarmee je in totaal 42 flessen rode en witte wijn in te bewaren. (RVS uitvoering)
 • Wine Klima D300T: Grote vrijstaande wijnklimaatkast met ruimte voor maar liefst 270 flessen rode en witte wijn! Deze wijnklimaatkast is een populaire keuze voor zowel de horeca als particulieren met een uitgebreide wijncollectie.

 

Wijnklimaatkast voor de woonkamer

Wij vinden dat een wijnklimaatkast best mag opvallen als een schitterend pronkstuk. Het is namelijk niet alleen een functioneel apparaat maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw woonkamer. Met deze stijlvolle keuze geniet u niet alleen van perfect bewaarde wijnen, maar geeft u ook een bijzondere touch aan uw interieur.

 • Wine Klima D40T: een vrijstaande wijnklimaatkast van 82 cm hoog. Te vergelijken met een tafelmodel koelkast dus. Met twee zones en 39 flessen een mooie vrijstaande wijnklimaatkast voor de beginnende wijnliefhebber.
 • Wine Klima D77T: dit vrijstaand model is 128 cm hoog en heeft ook twee zones. Een mooi pronkstuk in de woonkamer of keuken!
 • Wine Klima D104T: met een capaciteit van 104 flessen kun je aardig wart flessen rode en witte wijn bewaren.
 • Wine Klima D167T: In deze grote vrijstaande wijnklimaatkast kan je maar liefst 165 flessen bewaren. Een prachtig model voor in de woonkamer!

 

Specificaties en functies van onze vrijstaande wijnklimaatkasten

Een vrijstaande wijnklimaatkast wordt vaak gebruikt om wijn direct op serveertemperatuur neer te leggen óf om wijnen voor langere tijd te bewaren. Wine Klima wijnklimaatkasten regelen daarvoor niet alleen de temperatuur (in één of twee temperatuurzones), maar ook de relatieve luchtvochtigheid wordt geregeld en het koolstoffilter zorgt voor een frisse lucht zonder schimmels. Onze vrijstaande wijnklimaatkasten beschikken standaard allemaal over:

 • Temperatuur bereik van 5 tot 20 ºC voor iedere zone;
 • Variabele trillingvrije compressor technologie;
 • Low-E isolerend glass met UV filter;
 • Actieve ventilatoren voor een goede verdeling van de temperatuur in de wijnkoelkast en het behouden van de juiste luchtvochtigheid;
 • Winterfunctie. Een verwarmingselement zorgt ervoor dat elke fles wijn ook goed bewaard blijven wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur.

 

Vrijstaande wijnklimaatkast kopen

Wanneer je een vrijstaande wijnklimaatkast wilt kopen, zijn je persoonlijke voorkeuren en specifieke behoeften het belangrijkste. Denk eerst na over de plaatsing thuis – wordt het de woonkamer, keuken of een andere kamer? Ben je een gepassioneerde verzamelaar van wijnen? En welke wijnen bent u van plan te bewaren? Alleen rood of wit of allebei?

Om je te helpen bij het kiezen van de beste wijnklimaatkast nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om op afspraak onze wijnklimaatkasten in het echt te zien en te ervaren in onze eigen showroom.

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen