Vrijstaande wijnklimaatkast met 1 zone

Onze vrijstaande wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone zijn ideaal voor gepassioneerde wijnliefhebbers die zich toespitsen op het genieten van óf rode óf witte wijn. Elk vrijstaand model is zorgvuldig ontworpen voor eenvoudige plaatsing en uw favoriete wijnsoort op de ideale bewaar- en serveertemperatuur te houden.

Wijnklimaatkast of wijnkoelkast?

Als u toegewijd bent aan het bewaren van wijn en wilt genieten van de evolutie van smaken in de loop van de tijd, is het kopen van een wijnklimaatkast de beste keuze.

In tegenstelling tot een wijnkoelkast, biedt een wijnklimaatkast namelijk uiterst nauwkeurige temperatuurregelopties en vaak ook een geschikte luchtvochtigheid. Dit zorgt voor optimale bewaarcondities, waardoor wijnen zich beter ontwikkelen en rijpen. Kortom, als u waarde hecht aan het bewaren van wijn op lange termijn en de beste smaakervaring wilt, is een wijnklimaatkast de meest geschikte keuze.

 

Wijnklimaatkast met 1 zone kopen

Onze wijnklimaatkasten met één temperatuurzone zorgen ervoor dat elke fles op zijn best wordt bewaard, klaar om van te genieten wanneer u dat wilt.

Wij bieden compacte wijnklimaatkasten met een draagcapaciteit van 49 flessen maar ook grotere modellen voor wijnliefhebbers met een omvangrijkere wijncollectie.

  • Wine Klima S40 – Compacte vrijstaande wijnklimaatkast voor 49 flessen rode óf witte wijn. Verkrijgbaar in elegant zwart en RVS.
  • Wine Klima S77 – Grotere vrijstaande wijnklimaatkast voor het bewaren van 85 flessen rode óf witte wijn. Verkrijgbaar in een zwarte en RVS uitvoering.

 

Vrijstaande wijnklimaatkasten van Wine Klima

Ons assortiment vrijstaande wijnklimaatkasten biedt meer dan alleen modellen met één temperatuurzone.

Voor degenen die van verschillende wijnsoorten houden, hebben wij ook vrijstaande wijnklimaatkasten met 2 temperatuurzones, evenals modellen die naadloos als inbouw wijnklimaatkast geplaatst kunnen worden.

Voor een volledig overzicht vindt u hier het complete aanbod vrijstaande wijnklimaatkasten.

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
265 beoordelingen