Wijnklimaatkast 2 zones vrijstaand

Onze vrijstaande wijnklimaatkasten met 2 zones maken het mogelijk om zowel rode als witte wijn op de perfecte temperatuur te bewaren en te serveren. Met verschillende flessencapaciteiten bieden wij de ideale oplossing voor zowel de gepassioneerde wijnliefhebber als de meer bescheiden verzamelaar.
Dankzij het vrijstaande ontwerp zijn ze eenvoudig te (ver)plaatsen, zodat u de wijnklimaatkast moeiteloos op de meest fraaie plek in uw ruimte kunt laten schitteren.

Producten filteren

Type wijnklimaatkast

Aantal Temperatuurzones

Greeploos

Type deur

Koeltechniek

Geluidsniveau

Energielabel

Winterfunctie

Kleine vrijstaande wijnklimaatkasten

Onze kleine vrijstaande wijnklimaatkasten met 2 zones zijn ontworpen om in elke ruimte te passen. Dankzij de twee temperatuurzones bieden deze compacte modellen een elegante oplossing voor wijnliefhebbers van rode en witte wijn met beperkte ruimte. Bekijk hieronder onze kleine wijnklimaatkasten die hoog worden gewaardeerd vanwege hun luxe uitstraling en compacte afmetingen.

  • Wine Klima D40T in elegante zwarte uitvoering met een draagcapaciteit van 42 flessen
  • Wine Klima D40T RVS dezelfde luxe in een RVS uitvoering waarin u 42 flessen op de ideale drink- en serveertemperatuur kan bewaren

 

Grote vrijstaande wijnklimaatkasten

De grote vrijstaande wijnklimaatkasten van Wine Klima zijn perfect voor de horeca en wijnliefhebbers met een omvangrijke collectie. Deze indrukwekkende modellen hebben een royale capaciteit en kunnen tot wel 270 flessen bewaren, terwijl elke wijnsoort zijn eigen optimale bewaarcondities behoudt dankzij de twee afzonderlijk instelbare temperatuurzones. Bekijk hieronder enkele van onze grote vrijstaande wijnklimaatkasten.

  • Wine Klima D300T Zwart met een hoogte van 202cm en een capaciteit van maar liefst 270 flessen is dit de grootste vrijstaande wijnklimaatkast met 2 zones in ons assortiment.
  • Wine Klima D167T heeft een luxe zwarte uitstaling en biedt ruimte voor maar liefst 165 flessen.
  • Wine Klima D92Tmet een capaciteit van 92 flessen is dit het iets kleinere model onder de grote vrijstaande wijnklimaatkasten.

 

Beste wijnklimaatkast 2 zones vrijstaand

De beste vrijstaande wijnklimaatkast met 2 zones is afhankelijk van verschillende factoren. Plaatsing, ruimte en persoonlijke voorkeuren spelen een cruciale rol bij het vinden van de perfecte match voor uw wijncollectie.

We geloven sterk dat de beste keuze niet universeel is, maar persoonlijk. Daarom nodigen we u uit om een afspraak te maken en onze eigen showroom te bezoeken, waar u al onze vrijstaande wijnklimaatkasten in het echt kunt zien en ervaren.

 

Vrijstaande wijnklimaatkasten van Wine Klima

Onze collectie omvat meer dan alleen vrijstaande wijnklimaatkasten met 2 temperatuurzones.

Ook hebben we vrijstaande modellen met 1 temperatuurzone, ideaal voor liefhebbers van een specifieke wijnsoort. Daarnaast bieden we vrijstaande modellen die ook als naadloze inbouw wijnklimaatkast kunnen dienen.

Bekijk hier ons complete assortiment vrijstaande wijnklimaatkasten.

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen