Wijnbewaarkasten

Een wijnbewaarkast is zeer geschikt voor de echte wijnliefhebber. Met een wijnbewaarkast zorgt u dat uw wijn altijd perfect op tempratuur blijft, uw wijn langere tijd kan bewaren en u de wijn ten alle tijd op serveertempratuur kan brengen. Bekijk hieronder onze wijnbewaarkasten.

Prijs

Aantal flessen

Filter

Prijs

Aantal flessen

 
 

Wijnbewaarkast kopen? Wijnbewaarkasten van Smaak van de Wereld

De wijnbewaarkasten van Wine Klima zijn van het merk Wine Klima. Een Nederlandse specialist in het maken van wijnbewaarkasten. Wine Klima onderscheidt zich door voordelige prijzen, directe en snelle levering en een sublieme service

Het belangrijkste voor een wijnbewaarkast

Met een wijnbewaarkast is het mogelijk om wijn op de perfecte manier op te leggen: niet alleen wordt de temperatuur optimaal gehouden (in één of twee temperatuurzones), maar ook wordt de luchtvochtigheid geregeld en zorgt de koolstoffilter voor een schone lucht zonder schimmels. Wijn bewaren in een wijnbewaarkast is daarnaast een prachtige aanvulling op het interieur. De Wine Klima wijnbewaarkasten beschikken daarom allemaal over:

  • Temperatuur bereik van 5 tot 20 ºC.
    In een wijnbewaarkast met twee zones kunt u daarom u wijnen bewaren op 12 graden terwijl u ook een aantal wijnen direct op serveertemperatuur neerlegt.
  • Variabele trillingvrije compressor technologie.
    Door de lage vibratie kunt u uw wijnen rustig voor lange tijd onder de juiste omstandigheden te bewaren.
  • Low-E isolerend glass met UW filter.
  • Actieve ventilatoren voor een goede verdeling van de temperatuur in de wijnkoelkast en het behouden van de juiste luchtvochtigheid.
  • Winterfunctie. Een verwarmingselement zorgt ervoor dat uw wijnen ook goed bewaard blijven wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur.

Wijnbewaarkast geschikt voor iedere situatie

Onze wijnbewaarkasten, ook wel wijnklimaatkast of wijnkoelkast genoemd, zijn geschikt voor zowel particulier als voor bedrijven. Denk aan restaurants, hotels, cafés en wijnspeciaalzaken. Benieuwd of een wijnbewaarkast wat voor u is? Schroom niet om eens contact op te nemen met een van onze wijnbewaarkast specialisten.

Verschillende temperatuurzones in een wijnbewaarkast

Binnen ons assortiment hebben we veel verschillende soorten en maten wijnbewaarkasten. Belangrijk om te weten is dat er wijnbewaarkasten zijn met 1 enkele zone en wijnbewaarkasten met 2 zones. Iedere wijnliefhebber weet dat de ideale serveer tempratuur van witte en rode wijn niet hetzelfde zijn. Juist daarom is een een wijnbewaarkast met 2 zones ideaal voor het bewaren van zowel witte als rode wijn onder de juiste tempraturen. Bent u liefhebber van vooral witte wijn of juist rode wijn? Dan is een wijnbewaarkast met 1 zone erg geschikt.

Aantal flessen in een wijnbewaarkast

De grootte van een wijnbewaarkast heeft invloed op het aantal wijnflessen dat u kwijt kan in een wijnbewaarkast. Bij het filteren op aantal flessen gaan wij uit van een standaard maatje bordeaux-fles en het optimaal neerleggen van de wijnfles in de wijnbewaarkast.

Binnen ons assortiment hebben we veel verschillende maten wijnbewaarkasten. Zo hebben we kleine wijnbewaarkasten (20 to 50 flessen) en grote wijnbewaarkasten (50 tot 167 flessen). Via ons filtermenu is het makkelijk filteren op de verschillende maten.

Wijnbewaarkast kopen? Wij helpen u graag verder!

Wij hopen u genoeg informatie te hebben gegeven over onze verschillende wijnbewaarkasten. Liever nog wat meer informatie ontvangen? We helpen u graag verder met passend advies. Neem voor vragen of meer informatie daarom vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder bij het aanschaffen van een geschikte wijnbewaarkast voor uw situatie.

Filter

Prijs

Aantal flessen

Wat onze klanten zeggen
265 beoordelingen